Jeroen Schaafsma Jeroen Schaafsma Jeroen Schaafsma Jeroen Schaafsma

 

Photo

bekijk hier het fotoportfolio

Video

Bekijk hier het videoportfolio

CV

CV: Jeroen Schaafsma

over

Mijn naam is Jeroen Schaafsma, 26 jaar oud en student Media en Entertainment Management bij Hogeschool INHolland te Haarlem.

Nadat ik mijn Mavo diploma in 2001 had behaald heb ik tot 2007 gewerkt als banketbakker, eerst 6 jaar bij Patisserie Pierre Bijman en later bij Van Vessem & Le Patichou. Ik vond het geweldig leuk en creatief werk, je hoorde van klanten de leukste gebeurtenissen waar jij dan taart en gebak voor mocht maken. Hobbymatig hield ik mij in die tijd bezig met fotografie en filmpjes monteren. Deze hobby’s vond ik zo leuk dat ik in 2008 besloot Media en Entertainment Management te gaan studeren wat ik nu dus inmiddels 3 jaar doe.

Vanaf 1 januari 2009 ben ik (naast mijn studie) gestart als zzp’er onder de bedrijfsnaam: AVI Media Producties. Als zzp’er werk ik met diverse opdrachtgevers aan verschillende projecten.

Op deze website vindt u onder andere een overzicht van mijn recente werk, mijn CV en contactmogelijkheden. De informatie die op deze website te vinden is probeer ik ten alle tijden up-to-date te houden zodat u een goed beeld kunt vormen over mijn ontwikkeling op het gebied van audiovisuele producties.

Van Vessem & Le Patichou

Van Vessem & le Patichou is de modernste bakker van Nederland. Naast digitale vernieuwing dmv een eigen I-Pone app zet deze bakker zich zeer actief in voor gezonde voeding.

Voor Van Vessem & Le Patichou fotografeer ik sinds 2010 producten, workshops en begeleid ik de “Mjammie!” activiteiten.

Ripperda Vasgoedbehoud

Ripperda vastgoedbehoud is een erkend schilders en afwerkingsbedrijf opgericht in 1919. Met bijna een eeuw ervaring is Ripperda dan ook een begrip in Haarlem en omstreken.

Voor Ripperda Vasgoedbehoud maak ik sinds 2009 foto’s voor de jaarlijkse fotokalender, posters voor in de vergaderruimte en foto’s die in diverse vakbladen en folders gebruikt worden.


Hogeschool INHolland Haarlem

Rookie Entertainment is sinds 1997 hét leerbedrijf van de opleiding Media- & Entertainment Management op Hogeschool Inholland Haarlem. Het hele jaar door werken studenten hard om unieke eigen producten in de entertainmentbranche te lanceren.

De afgelopen jaren heb ik met regelmaat dvd’s voor de verschillende teams gedrukt. Aan het eind van iedere periode werden deze dvd’s gebundeld in een unieke dvdbox met 12 dvd’s, ik ben (voor zover ik weet) de enige in Nederland die dergelijke dvd boxen produceerd.

BusMus

De Busmus is een online winkel welket je de mogelijkheid geeft om familie, vrienden en collega’s te verrassen zonder dat het veel tijd hoeft te kosten. Alles bij elkaar op één site: een kleurrijk aanbod van leuke, lieve en mooie brievenbuscadeaus, een afleverdatum die jij zelf bepaalt en een gemakkelijke bestel- en betaalwijze.

Voor deze webwinkel heb ik de foto’s gemaakt.


Bakery Institute

Het Bakery Institute is dé particuliere opleiding voor een ieder die zich wil ontwikkelen in het bakkersvak. Bij het Bakery Institute terecht voor korte en lange programma’s voor mensen met weinig tot geen voorkennis en vaktechnische weekcursussen voor professionals. Wij zijn ook gestart met opleidingen voor het middle management, gastvrouwen of -heren in de bakkerij en 1 en 2 daagse trainingen voor consumenten.

Sinds de start van het Bakery Institute verzorg ik foto’s, video’s en onderhoud van de facebook pagina.

Bakery Society

Bakey Society is een club van vooruitstrevende bakkers ondernemersmet als visie: kennis ontwikkeling door intensieve focus op verschillende belangrijke toekomstige onderwerpen. Het ultieme doel is de weg naar de leidende rol van de bakkerij in de keten. Hierbij kunnen de leden de kennis altijd terugkoppelen naar het eigen bedrijf.

Voor de Bakery Society verzorg ik sinds 2010 het website onderhoud en sinds 2012 de facebook pagina.

1
2

Publicaties

Publicaties

  • Muiderslotweg 120 - Haarlem
  • 0625068776
contact

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

captcha